Einde van de inhoud

Geen pagina's meer om te laden

Bij Linterieur vindt je voornamelijk geurkaarsen, geurolie, wax bars en diffusers. Kijk voor meer informatie over het gebruik ervan.

Tip voor de geurkaarsen:

· De geurkaarsen zijn gemaakt van natuurlijke soja en zorgen zo voor een lang en schoon verbrandingsproces. Na gebruik van een kaarsje en weer aansteekt, knip je eerst een stukje af. Dit zorgt voor een betere verbranding en de kaars gaat langer mee.
– Stel de kaarsen niet bloot aan de volle zon, omdat geur en kleur kunnen verminderen.
· Alle geuren uit de collectie zijn gebaseerd op natuurlijke geuren.
– Natuurlijk: laat een brandende kaars nooit onbeheerd achter!

Tip voor de geurolie:

· De geurolie is niet alleen geschikt voor de geurbrander, maar kan ook worden gebruikt in de elektrische luchtreinigers of de elektrische geurverdampers / -diffusers.
· U kunt genieten van beide met slechts een paar druppels in het water. Een flesje geurolie gaat tot plus minus 80 uur mee!
· Je kunt ook potpourri inwrijven met wat geurolie. Dit zijn gedroogde plantendelen die als luchtverfrisser kunnen worden gebruikt.

Tip voor wax bars:

· Een half blokje van één van de 6 stukken is genoeg voor de hele avond. Omdat een kaars regelmatig wordt aan en uitgemaakt, duurt de brandtijd langer. Dit smelt de was en verbrandt minder snel.
De wax bars van Bridgewater Candle Company worden geleverd in hersluitbare verpakkingen en wegen ongeveer 73 gram. De brandtijd van deze wax bars is 50 – 80 uur.