deurstoppers en matten van oa esschert design
Sorteer op:
 
Deurstopper rood


Voorraad: 2
 
InStock
5.95

Cadeaubon


Voorraad: 10
 
InStock
0.01

Deurstopper met print paard


Voorraad: 2
 
InStock
7.95

 

Deurstoppers en matten

Deurstoppers zorgen er niet alleen voor dat de deur niet dichtslaat, maar staan ook nog eens erg leuk in de woonruimte.
Na de zomertijd kunt u ze ook in de woonruimte laten staan als leuk decoratie artikel. Natuurlijk zijn de ijzeren deurstoppers die bij de bouwmarkten verkrijgbaar zijn zeer functioneel, maar hebben vaak een saaie tot sobere uitstraling. Laten we eerlijk zijn eigenlijk totaal geen uitstraling. Daarom zijn de kleurrijke vormen van de deurstoppers in deze shop veel leuker!
Maar goed...ze kunnen ook voor dichtslaande ramen gebruikt worden!
Enkele deurstoppers hebben een ring waarmee ze gemakkelijk kunt oppakken.

Deurmatten worden tegenwoordig niet alleen uitgekozen omdat ze hun werk moeten doen maar ook om de gasten vrolijk te verwelkomen. Of om de voor- of achterdeur op te fleuren.
Zowel functioneel als decoratief, vooral met teksten erg leuk om neer te leggen.
De deurmatten kunnen van kokos zijn of rubber of beiden. De deurmatten in de shop zijn van Mars & More en Esschert Design.
Een deurmat hoort ook bij het interieur ook al is dat niet het eerste waar we aan denken. Toch hebben deurmatten een belangrijke functie. Ze zorgen namelijk ervoor dat het vuil uit huis blijft. En legt u een schoonloopmat binnen, blijft het vocht op de mat achter, waardoor je voetafdrukken op je vloer voorkomt. 

Hoe maak ik een kokosmat schoon?

Zoals beschreven is het beter om een kokosmat onder een afdak te leggen bij de voordeur.
Met een harde borstel kan het hardnekkige vuil worden schoongeborsteld.
Gekleurde matten of matten met teksten kunnen onder invloed van regen en fel zonlicht verschieten. Door het schoonmaken met heet water kan de de kleur weer enigszins terugkomen.
Kokosmatten zijn een natuurproducht, na lange blootstelling aan weersinvloeden zoals regen kan deze na lange duur gaan schimmelen. De teksten op de matten kunnen ook verdwijnen, dit komt omdat meestal de tekst erop gespoten is en na veelvuldig gebruik van de mat het zal afslijten.


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN