woonaccessoires linterieur

Geurbranders

Sorteer op:
 
Geurbrander olifant


Voorraad: 1
 
InStock
4.95

Geurbrander kip


Voorraad: 1
 
InStock
4.95

Geurbrander boeddha


Voorraad: 1
 
InStock
4.95

Geurbrander konisch


Voorraad: 4
 
InStock
2.95

Geurbrander boeddhakop


Voorraad: 3
 
InStock
2.95

Bolsius geurbrander elips


Voorraad: 3
 
InStock
4.95

Bolsius geurbrander vierkant


Voorraad: 5
 
InStock
4.95

 

Geurbranders nodig?

Hier vindt u andere soorten geurbranders dan die van Bridgewater. Eenvoudige of geurbranders met deksel.

Het gebruik van een geurbrander

Het is vrij eenvoudig een geurbrander te gebruiken. Allereerst doet u een stukje van de  wax melts op de geurbrander (foto 1). Daarna steekt u het waxinelichtje aan (foto 2). Zodra de wax melt gaat smelten zal de geur zich langzaam verspreiden (foto 3). Blaast u het kaarsje uit zal de wax weer langzaam stollen (foto 4) brandproces met wax melts Na enkele minuten zult u de geur gaan ruiken. U kunt dit echter ook met geurolie doen. Vul de geurbrander een beetje met water en doe er een paar druppeltjes geurolie in. Steek vervolgens het waxinelichtje aan. Zodra het water warm wordt zal de geur zich gaan verspreiden. Het nadeel van geurolie is dat het water geheel zal verdampen. Houdt u de geurbrander goed in de gaten zodat deze niet zonder vloeistof brandt. U vult gewoon weer een beetje water bij en doet er opnieuw een paar druppels geurolie in. Voor het gebruik van een wax melt is geen water nodig, want alleen de geur verdampt, niet de was/wax. Mocht de geur minder worden kunt u weer een nieuw blokje erin doen. Het gebruik van wax bars is dan ook veiliger als geurolie.

Hoe maak ik de geurbrander schoon?

Steek het waxinelichtje eventjes aan, zolang totdat de wax loslaat van de geurbrander, dit kun je gelijk herkennen omdat de rand van het stolsel vloeibaar wordt. Giet de geurbrander om in een prullenbak en gebruik voor het schoonmaken van de geurbrander een droge doek. Het advies is om dit niet met water te doen. Sommige delen bij geurbranders kunnen niet volledig geglazuurd zijn en kunnen dus water opzuigen. Bij de verbranding van de was bestaat het risico dat ze gaan spetteren als ze gaan smelten. De geurbranders die u bij Linterieur koopt zijn allemaal geglazuurd!


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN