woonaccessoires linterieur
Sorteer op:
1 - 2 - 3 - Volgende

Metaalbord I am responsible


Voorraad: 1
 
InStock
6.95

Metaalbord ik ben super lui


Voorraad: 3
 
InStock
6.95

Metaalbord A day without


Voorraad: 1
 
InStock
7.95

Metaalbord live a little


Voorraad: 1
 
InStock
9.95

Metaalbord take your dog


Voorraad: 2
 
InStock
5.95

Metaalbord I have the attitude


Voorraad: 1
 
InStock
5.95

Metaalbord new friends


Voorraad: 1
 
InStock
12.95

Metaalbordje wc


Voorraad: 1
 
InStock
2.95

Metaalbord Well this day


Voorraad: 1
 
InStock
7.95

Metaalbord the deadline


Voorraad: 1
 
InStock
6.95

Magneet met tekst


Voorraad: 5
 
InStock
1.00

Metaalbord a friend knows


Voorraad: 1
 
InStock
6.95

Metaalbord ich bin wie ich bin


Voorraad: 1
 
InStock
6.95

Metaalbord Nicht jeder muss


Voorraad: 1
 
InStock
6.95

Metaalbord I can only


Voorraad: 1
 
InStock
6.95

1 - 2 - 3 - Volgende

Metalen tekstborden

Zoekt u een leuk deco artikel met tekst? Dan zijn metalen tekstborden iets voor u.
Met een pakkende spreuk creëert u een leuke sfeer in huis. Hiermee laat u uw eigen stijl zien of verwijzing naar iets wat u leuk vindt. Iets simpels als It's so good to be home laat zien wat u belangrijk vindt. Of bijvoorbeeld een spreukje als a smile costs nothing but gives a lot om extra gemotiveerd de dag in te gaan. Maar ook andere teksten die inspirerend kunnen zijn.

In deze webshop vindt u metalen tekstborden in verschillende maten. Een leuk cadeau voor hem of haar.

Sommige teksten zijn geprint op het metaal, anderen hebben een papieren laagje. Zorgt u ervoor dat als u deze buiten ophangt dat de papieren versie beschermt is.
Handiger is het om deze onder een afdak te hangen zodat u er langer plezier van heeft.
Het assortiment heeft verschillende afmetingen metalen tekstborden. Vindt u het moeilijk om te kiezen? U kunt de metalen borden ook combineren door ze bij elkaar te hangen zodat u naar gelieve een vorm kunt maken. Alle metalen tekstborden zijn voorzien van een bevestiging zodat u met u deze met gemak kunt ophangen.

Linterieur heeft een ruim assortiment aan leuke en grappige teksten, hoofdzakelijk met engelse teksten tevens seizoensgericht of ruimtegericht. Met andere woorden, leuke teksten voor een werkruimte, of ontvangstruimte cq hal of aan de voordeur, keuken, kerstmis, enz. Voor velen zijn huisdieren een belangrijk familielid, daarom ook grappige spreuken over honden en katten.
Elk metalen tekstbord is verkrijgbaar in slechts één maat. In grote en kleine maten. Een leuk cadeau voor hem of haar. Deze tekstborden zijn gemaakt om in uw woning te hangen en niet geschikt voor buiten.

Tip:

Tekstborden hoeven niet altijd opgehangen te worden, leun ze tegen de muur op een kastje of tafel. Ook simpel op de grond zetten met een leuke kandelaar erbij of een krans. Zo kunt u het gemakkelijk vervangen en of verplaatsen. 

Leuk is ook om meerdere tekstborden bij elkaar te hangen. Rangschik het een beetje op kleur of grootte zodat het als een geheel oogt.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN