Tegenwoordig zijn we vaker buiten huis in de tuin, waarom niet? Bij mooi weer willen we alles bij de hand hebben. We maken het comfortabel om buiten te zitten en natuurlijk bevat dat mooie accessoires.

”meer”


In feite is de tuin een uitbreiding van uw woonkamer. Dus wat binnen is, is ook buiten toegestaan.
Buiten, waar de vogels fluiten, heeft Linterieur natuurlijk prachtige vogelhuisjes. En geniet van de zomerse schemerige avonden met lantaarns en kaarsen.

Ontspan en geniet van de tuin. Net als de woonkamer kan de tuin in uw eigen stijl worden ingericht. Afgezien van alle bestaande bloemen en planten, gaan we dieper in op de accessoires. Leuke haken voor het ophangen van decoratieve items of nostalgisch tuingereedschap dat er ook goed uitziet. Tegenwoordig leggen we veel nadruk op onze tuin en hopen we hier ook een deel van het jaar door te kunnen brengen, wanneer de zonnestralen eindelijk goed doorkomen.

Maar de mooiste zijn de lantaarns die een *warm* gevoel overbrengen met een brandende kaars.

Al met al veel leuke dingen om over na te denken. De tuin is immers niet het gazon achter het huis, zoals het vroeger was, maar het is een belangrijke plek geworden om te ontspannen met vrienden. Dat is waar we aan denken als we het over onze tuin hebben.
Tuinieren betekent echt alles. Kussens, plaids voor koelere avonden, kaarsen, lantaarns, prachtige foto’s, gietijzeren artikelen enz.

”minder”