woonaccessoires linterieur

Seasons, kerstdecoratie of paasdecoratie vindt u hier!

kerstmis bij linterieur      pasen bij linterieur
 

Kerstmis

voor velen een tijd van gezelligheid, feest en drukte!
Als kerstmis voor de deur staat zijn we haastig op zoek naar nog leukere spulletjes om in de feeststemming te komen. Het is de tijd om het nog eens extra knus in huis te maken, ik doe hier ook graag aan mee! De kerstartikelen worden uit de dozen gehaald en het huis wordt rijkelijk versierd met accessoires en natuurlijk heel veel lichtjes en kaarsjes.
Met name de geurkaarsjes...ik ben er helemaal weg van. Het liefst zou ik ze allemaal willen aansteken en door de geuren heen lopen, maar nee, ik houd me in: met kerst wordt het kaneel..of toch de appeltaart geur.
Bridgewater weet daar altijd heel geraffineerd op in te spelen, uiteraard op een leuke manier...de namen van de geurkaarsje alleen al zorgen ervoor dat je het wilt hebben en de beschrijving van de kaarsjes al helemaal! De kaneelgeur hoort gewoon bij kerstmis en daar zijn er verschillende van, de een iets kruidiger of zwaarder dan de andere. (De beschrijving van de geuren vindt u hier )

Pasen

Pasen is niet alleen maar een christelijke feestdag, maar ook het begin van de lente en de geboorte van nieuw leven en heel veel haasjes, konijntjes, kippetjes en eitjes smiley
De kerstballen worden ingeruild voor paaseitjes en de kleuren rood en groen maken plaats voor de frisse wind van het voorjaar zoals groen, geel en pasteltinten.
Zoals we met kerst spreken over kerstdiner, zo hebben we het met pasen over de paasbrunch.
Dan denken we gelijk al aan een rijk gevulde tafel met veel lichte kleurtjes en gekookte eitjes.
Maar er is natuurlijk ook nog de bekende paastak, die we rijkelijk kunnen versieren.

Tip

Plaats wat gekleurde eitjes met andere decoratie in een stolp, simpel en niet rommelig. Heeft u geen inspiratie om de paastak te versieren kijk dan bij de kleine accessoires in deze rubriek. Er zal beslist iets voor u bij zijn. Wilt u het simpeler? Hang dan een paaskrans op en zet wat paas decoratie neer of gebruik simpelweg lint in de kleuren van pasen door deze te strikken om een vaas of windlicht.

 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN