Kerstmis, veel leuke kerstdecoratie bij Linterieur
 
 
  kerstdecoratie  kerstfiguurtjes
kersthangers  kerstkransen  Led verlichting kerst  Kerst windlichten

Kerstmis

voor velen een tijd van gezelligheid, feest en drukte!
Als kerst voor de deur staat zijn we haastig op zoek naar nog leukere spulletjes om in de feeststemming te komen. Het is de tijd om het nog eens extra knus in huis te maken, ik doe hier ook graag aan mee! De kerstartikelen worden uit de dozen gehaald en het huis wordt rijkelijk versierd met accessoires en natuurlijk heel veel lichtjes en kaarsjes.
Met name de geurkaarsjes...ik ben er helemaal weg van. Het liefst zou ik ze allemaal willen aansteken en door de geuren heen lopen, maar nee, ik houd me in: met kerst wordt het kaneel..of toch de appeltaart geur.
Bridgewater weet daar altijd heel geraffineerd op in te spelen, uiteraard op een leuke manier...de namen van de geurkaarsjes alleen al zorgen ervoor dat je het wilt hebben en de beschrijving van de kaarsjes al helemaal! De kaneelgeur hoort gewoon bij kerstmis en daar zijn er verschillende van, de een iets kruidiger of zwaarder dan de andere. (De beschrijving van de geuren vindt u hier )

Kerstdecoratie

Men beginne met een deurkrans een leuke welkomstgroet aan de huisdeur. Het begin is gemaakt!
Bent u zelf creatief dan zullen de natuurproducten in uw omgeving beslist in de krans verwerkt zijn en heeft u een unieke krans.
Lukt het niet zelf een krans te maken neem dan een kijkje in de rubriek kransen
Hier vindt u naast de gewone kransen ook kerstkransen en adventskransen. Én kransen die door mij zelf gemaakt zijn, van elk uiteraard maar één, zodat het uniek blijft.

De rest vult zich dan aan met allerlei leuke kerst accessoires op tafel, kast en in de kerstboom. Guirlandes met lichtjes worden over spiegels of kasten gehangen, extra windlichten uit de kast gehaald om de woonkamer te laten verlichten door alleen maar kaarsjes..woei....ik heb er nu al zin in!
Het kerstdiner aan tafel rijkelijk vullen met windlichtjes, groene takjes en het beste servies smiley en dan samen met mensen genieten van het samenzijn.
En zonder kerstdiner gewoon heerlijk genieten van de sfeer op de bank met een plaid, een kop thee, de extra lichtjes en de geurkaarsjes en extra meegenomen..een goede film!

Decoratie ook buiten?

Jazeker, waarom niet! Hang uw verlichting in uw tuin om een vogelhuisje of boompje heen, misschien nog een paar kerstballen die bestand zijn tegen het gure weer of andere decoratie en geniet van het uitzicht!

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN