woonaccessoires linterieur
Sorteer op:
1 - 2 - Volgende

Tekstbord you had me at hello


Voorraad: 2
 
InStock
9.95

Krijtbord met hond


Voorraad: 3
 
InStock
4.95

Tekstbord today I choose joy


Voorraad: 2
 
InStock
4.95

Tekstbord pure love 60 cm


Voorraad: 2
 
InStock
14.95

Tekstbord I know everything


Voorraad: 1
 
InStock
9.95

Tekstbord sitting next beside my husband


Voorraad: 1
 
InStock
9.95

Tekstbord welcome appletree


Voorraad: 8
 
InStock
4.95

Tekstbord my wife and I


Voorraad: 1
 
InStock
9.95

Tekstbord if you are drunk


Voorraad: 2
 
InStock
9.95

Tekstbord google my wife


Voorraad: 2
 
InStock
€ 9.95 nu € 5.00

Magneetblokje


Voorraad: 5
 
InStock
1.50

Tekstbord men to the left


Voorraad: 1
 
InStock
6.95

Tekstbord it is true that money


Voorraad: 1
 
InStock
9.95

Tekstbord if plan a


Voorraad: 2
 
InStock
9.95

Tekstbord  a succesful man


Voorraad: 1
 
InStock
8.95

1 - 2 - Volgende

Houten tekstborden nodig?

Zoekt u een leuk deco artikel met tekst op hout? Dan zijn houten tekstborden iets voor u.
Met een pakkende spreuk creëert u een leuke sfeer in huis. Hiermee laat u uw eigen stijl zien of verwijzing naar iets wat u leuk vindt. Iets simpels als home sweet home laat zien wat u belangrijk vindt. Of bijvoorbeeld een spreukje als today i choose joy om extra gemotiveerd de dag in te gaan. Maar ook andere teksten die inspirerend kunnen zijn.

Linterieur heeft een ruim assortiment aan leuke en grappige teksten, hoofdzakelijk met engelse teksten tevens seizoensgericht of ruimtegericht. Met andere woorden, leuke teksten voor een werkruimte, of ontvangstruimte cq hal of aan de voordeur, keuken, kerstmis, enz. Voor velen zijn huisdieren een belangrijk familielid, daarom ook grappige spreuken over honden en katten.
Elk houten tekstbord is verkrijgbaar in slechts één maat. Verschillende houten tekstborden van hout of mdf. In grote en kleine maten. Een leuk cadeau voor hem of haar. Deze tekstborden zijn gemaakt om in uw woning te hangen en niet geschikt voor buiten.
 

Tip:
Bij de grotere tekstborden van hout is het mogelijk om er een garderobe bord van te maken. De keramische haken voor deze vindt u in onze webshop hier 
De meesten houten borden komen van het merk Long Island Living (LIL),  nowi design, enkele van Clayre & Eef,  Appletree en Lavandoux.
Houten tekstborden fleuren de muur een beetje op. Door de verschillende teksten ook een ideaal cadeau!

Tekstborden hoeven niet altijd opgehangen te worden, leun ze tegen de muur op een kastje of tafel. Ook simpel op de grond zetten met een leuke kandelaar erbij of een krans. Zo kunt u het gemakkelijk vervangen en of verplaatsen. 

Leuk is ook om meerdere tekstborden bij elkaar te hangen. Rangschik het een beetje op kleur of grootte zodat het als een geheel oogt.


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN