woonaccessoires linterieur
Sorteer op:
Vorige - 1 - 2

Tekstbord love is all you need


Voorraad: 1
 
InStock
14.95

Tekstbord I could keep


Voorraad: 10
 
InStock
2.95

Tekstbord once I won


Voorraad: 1
 
InStock
9.95

Tekstbord live laugh love


Voorraad: 4
 
InStock
14.95

Tekstbord welcome hang your coat


Voorraad: 3
 
InStock
14.95

Tekstbord more ideas than time


Voorraad: 1
 
InStock
14.95

Tekstbord excuse the mess


Voorraad: 1
 
InStock
9.95

Tekstbordje merry christmas


Voorraad: 5
 
InStock
2.95

Tekstbord before marriage


Voorraad: 6
 
InStock
9.95

Vorige - 1 - 2

Houten tekstborden nodig?

Zoekt u een leuk deco artikel met tekst op hout? Dan zijn houten tekstborden iets voor u.
Met een pakkende spreuk creëert u een leuke sfeer in huis. Hiermee laat u uw eigen stijl zien of verwijzing naar iets wat u leuk vindt. Iets simpels als home sweet home laat zien wat u belangrijk vindt. Of bijvoorbeeld een spreukje als today i choose joy om extra gemotiveerd de dag in te gaan. Maar ook andere teksten die inspirerend kunnen zijn.

Linterieur heeft een ruim assortiment aan leuke en grappige teksten, hoofdzakelijk met engelse teksten tevens seizoensgericht of ruimtegericht. Met andere woorden, leuke teksten voor een werkruimte, of ontvangstruimte cq hal of aan de voordeur, keuken, kerstmis, enz. Voor velen zijn huisdieren een belangrijk familielid, daarom ook grappige spreuken over honden en katten.
Elk houten tekstbord is verkrijgbaar in slechts één maat. Verschillende houten tekstborden van hout of mdf. In grote en kleine maten. Een leuk cadeau voor hem of haar. Deze tekstborden zijn gemaakt om in uw woning te hangen en niet geschikt voor buiten.
 

Tip:
Bij de grotere tekstborden van hout is het mogelijk om er een garderobe bord van te maken. De keramische haken voor deze vindt u in onze webshop hier 
De meesten houten borden komen van het merk Long Island Living (LIL),  nowi design, enkele van Clayre & Eef,  Appletree en Lavandoux.
Houten tekstborden fleuren de muur een beetje op. Door de verschillende teksten ook een ideaal cadeau!

Tekstborden hoeven niet altijd opgehangen te worden, leun ze tegen de muur op een kastje of tafel. Ook simpel op de grond zetten met een leuke kandelaar erbij of een krans. Zo kunt u het gemakkelijk vervangen en of verplaatsen. 

Leuk is ook om meerdere tekstborden bij elkaar te hangen. Rangschik het een beetje op kleur of grootte zodat het als een geheel oogt.


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN