Overige tuinartikelen zoals tuinschorten en plantenbakjes
Sorteer op:
1 - 2 - Volgende

Windslinger


Voorraad: 1
 
InStock
2.95

Tafel parasol bali rood


Voorraad: 2
 
InStock
28.95

Tafel parasol bali blauw


Voorraad: 1
 
InStock
28.95

Tafel parasol bali wit


Voorraad: 1
 
InStock
28.95

Olielamp bloem


Voorraad: 2
 
InStock
14.95

Stenen ganesha staand


Voorraad: 1
 
InStock
99.95

Faery  Birdfeed Bluebel Grey


Voorraad: 2
 
InStock
9.95

Faery  Birdfeed Pippa Pink


Voorraad: 1
 
InStock
9.95

Insecten val


Voorraad: 6
 
InStock
2.95

Groot rieten hart


Voorraad: 2
 
InStock
24.95

Vogelbad


Voorraad: 1
 
InStock
9.95

Cadeaubon


Voorraad: 10
 
InStock
0.01

Tuinschort appletree


Voorraad: 2
 
InStock
9.95

Grote Ganesha


Voorraad: 1
 
InStock
149.95

Tuinsteker uil


Voorraad: 2
 
InStock
8.95

1 - 2 - Volgende

Overige tuinartikelen

Tegenwoordig worden er veelal buiten woonkamers en keukens gecreërd, waarom niet? Als het mooi weer is willen we graag alles bij de hand hebben. Onder een afdak maken we het ons gezellig, lekker knus buiten zitten en daar horen natuurlijk ook leuke tuinartikelen bij. In feite is de tuin (met afdak) een verlenging van je woonkamer. Dus wat binnen is mag ook buiten.

Buiten waar de vogeltjes fluiten, daarvoor heeft Linterieur natuurlijk leuke vogelhuisjes. En heerlijk genieten van de zomerse schemerige avonden met windlichten en kaarsjes.
Lekker ontspannen en genieten van de tuin. De tuin kan net zoals de woonruimte naar eigen stijl ingericht worden. Even los van alle bloemen en planten die aanwezig zijn,kijken we verder naar de accessoires. Leuke haken voor decoratieve spulletjes aan te hangen, of nostalgisch tuingereedschap dat ook leuk uitziet. Tegenwoordig hechten we veel waarde aan onze tuin en terecht, we hopen namelijk ook hier een deel van het jaar door te kunnen brengen als de zonnestralen eindelijk goed doorkomen. 

Voor kleine accessoires aan op te hangen verkoopt Linterieur gietijzeren haken. Vindt u het leuk om bewegende dingetjes in de tuin te hebben, zijn bijvoorbeeld de tuinstekers een ideale oplossing. Ook de uilen en de vogeltuinstekers met lichtjes die op zonne-energie gaan en door de wind bewegen. Echte blikvangers vooral en gemakkelijk in de grond of in een pot te steken.
Maar de gezelligste artikelen zijn toch de windlichten die met een brandend kaarsje een *warm* gevoel geven. 

Al met al een hoop leuks om even bij stil te blijven staan. Uiteindelijk is de tuin niet meer het grasveldje achterom zoals vroeger, maar is het een belangrijke plaats geworden waar we heerlijk kunnen vertoeven met vrienden, dat is tegenwoordig waar we aan denken als we het over onze tuin hebben.
Alles voor buiten betekent dan ook echt alles. Kussens, plaids voor de koelere avonden, kaarsjes, windlichten, leuke beelden, gietijzeren spullen, enz enz.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN