algemene voorwaarden van webshop  Linterieur

Algemene voorwaarden


Voorwaarden mbt tot de betalingsverplichting en herroepingsrecht (retourrecht) zijn aangepast ivm de nieuwe wetgeving voor webwinkeliers ....opgelegd vanuit Brussel.


1. Algemeen
1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die in webwinkel Linterieur verkocht worden.
1.2. Indien u de artikelen aan huis wilt afhalen, kan dat binnen 7 dagen volgens afspraak. Betaling geschiedt aan huis.
1.3. U kunt uw bestelling om welke reden dan ook annuleren, echter moet dit binnen 2 dagen via email gebeuren.
1.4. De webwinkel is 24 uur, 7 dagen per week open.
1.5. De verzendkosten binnen Nederland zijn standaard 3,90 euro voor brievenbuspakket en 5,95 euro voor pakketten (MyParcel). Komt een artikel boven de standaard maten uit, wordt deze verzonden met post nl voor 6,95 euro.  Voor buitenland geldt standaard 7 euro!
1.6. Komt uw bestelling boven de 50 euro, is de verzending GRATIS (alleen binnen nederland).
1.7. Bestellingen worden binnen Europa verzonden.

2. Bestellen
2.1. U kunt bestellen via de webwinkel, per email of telefonisch.
2.2. De overeenkomst gaat in op het moment dat Linterieur uw bestelling in behandeling heeft genomen.
2.3. Indien u een bestelling plaatst gaat u een betalingsverplichting aan!!!

3. Betaling
3.1. Bij afhalen van de bestelling dient de betaling aan huis te geschieden.
3.2. Bij bestelling via de webwinkel ontvangt u een factuur. U dient uw bestelling, binnen 7 dagen, vooraf te betalen via bank of giro, door middel van overschrijving of Ideal.
3.3. U kunt uw bestelling ook achteraf betalen...u kiest dan voor de optie klarna.

4. Levering
4.1. De bestellingen worden op het opgegeven adres afgeleverd.
4.2. Doorgaans worden artikelen, na betaling, binnen 4 werkdagen verzonden (u dient rekening te houden met feestdagen
en/of weekenden). Indien een artikel onverhoopt niet voorradig of leverbaar blijkt te zijn, licht ik u per email hierover in.
U kunt dan van de koop afzien of in overleg een ander artikel bestellen. Heeft u reeds betaald heeft u de mogelijkheid het
gehele bedrag te laten storneren.
4.3. Onder rembours (zie 3.3)

5. Prijzen
5.1. De eigenaar van Linterieur is gerechtigd om tussentijdse prijswijzigingen door te voeren in de webwinkel "Linterieur".
5.2. Alle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

6. Retourrecht
6.1. U hebt het recht om de door Linterieur geleverde artikelen, binnen 14 kalenderdagen, zonder opgave van reden en ingaande op de dag van levering, ongebruikt en in originele staat en verpakking te retourneren( de zg. afkoelingsperiode).
*Retourneert u de gehele bestelling, wordt de gehele aankoopsom, plus de verzendkosten van de bestelling gestorneerd.
*Retourneert u een deel van de bestelling, wordt de aankoopsom van dat artikel gestorneerd, zonder verzendkosten.
*In beide gevallen worden de verzendkosten voor de retournering niet vergoedt.
6.2. Indien de artikelen correct zijn geretourneerd, kunt u in overleg eventueel een ander artikel in dezelfde prijscategorie bestellen of het artikelbedrag laten storneren. (4.2).
6.3. Na deze 14 kalenderdagen vervalt uw retourrecht.

7. Garantie en aansprakelijkheid
7.1. Linterieur garandeert dat de door haar geleverde artikelen voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld, en staat daarmede in voor de fabrieksgarantie van het aan u geleverde artikel.
7.2. De garantietermijn van Linterieur komt overeen met de fabrieksgarantietermijn. Linterieur is echter nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke geschiktheid van de artikelen voor elke individuele toepassing door de afnemer, noch voor eventuele adviezen t.a.v. het gebruik of de toepassing van het artikel.
7.3. De afnemer is verplicht de geleverde artikelen bij ontvangst onmiddellijk te controleren. Indien blijkt dat de afgeleverde zaak verkeerd, ondeugdelijk of incompleet is, dan dient de afnemer deze gebreken onmiddelijk schriftelijk te melden aan Linterieur, alvorens over te gaan tot terugzending. Eventuele gebreken of verkeerd geleverde goederen dienen en kunnen uiterlijk tot maximaal 2 maanden na levering aan Linterieur schriftelijk te worden gemeld. Terugzending van de zaken dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuwstaat verkerend. Ingebruikneming na constatering van gebreke, beschadiging ontstaan na constatering van gebreke, bezwaring en/of doorverkoop na constatering van gebreke, doet dit recht tot reclameren en terugzending geheel vervallen.
7.4. Indien klachten van de afnemer door Linterieur gegrond worden bevonden, kunt u in overleg eventueel een ander artikel in dezelfde prijscategorie bestellen of het artikelbedrag laten storneren. (4.2).
Iedere aansprakelijkheid van Linterieur voor enige andere vorm van schade is uitgesloten, waaronder mede begrepen aanvullende schadevergoeding in welke vorm dan ook, vergoeding van indirecte schade of gevolgschade.
7.5. Linterieur is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door opzet of daarmee gelijk te stellen bewuste roekeloosheid van de koper.
7.6. Deze garantie geldt niet indien:
zolang de afnemer jegens Linterieur in gebreke is;
*de afnemer de geleverde zaken zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten reparerenen/of bewerken;
*de geleverde zaken aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in  strijd met de aanwijzingen van Linterieur en/of gebruiksaanwijzing op de verpakking zijn behandeld.

8. Waar moet u rekening mee houden?
8.1. Foto`s van de artikelen kunnen enigszins afwijken qua kleur, hier dient u rekening mee te houden.
8.2. Enkele artikelen zijn handgemaakt, voor eventuele afwijkingen kan ik daarom niet garant staan.

Handelsnaam: Linterieur
Contactpersoon: Linda Buhlert
Mgr. Feronlaan 62
6433 CK Hoensbroek
Nederland

Emailadres: info@linterieur.nl
Telnr: 0031-(0)6-51682622
KVK-nr: 64576590
BTW-nr: NL855726994.B01
terug naar boven
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN