Hangers en haken voor aan de muur of gewoon los
Sorteer op:
1 - 2 - 3 - 4 - Volgende

Engel letter U


Voorraad: 6
 
InStock
2.50

Houten hart


Voorraad: 6
 
InStock
5.95

Engel letter F


Voorraad: 6
 
InStock
2.50

Engel letter K


Voorraad: 6
 
InStock
2.50

Engel letter P


Voorraad: 6
 
InStock
2.50

Engel letter E


Voorraad: 6
 
InStock
2.50

Engel letter G


Voorraad: 5
 
InStock
2.50

Engel letter D


Voorraad: 6
 
InStock
2.50

Hanger huisje met hart


Voorraad: 5
 
InStock
1.95

Vogelkooitje met glitter


Voorraad: 1
 
InStock
4.95

Engel letter M


Voorraad: 3
 
InStock
2.50

Blauwe Keramische haken


Voorraad: 6
 
InStock
4.95

Groen hartje vilt


Voorraad: 7
 
InStock
1.25

Engel letter V


Voorraad: 6
 
InStock
2.50

Engel letter Y


Voorraad: 6
 
InStock
2.50

1 - 2 - 3 - 4 - Volgende

Hangers en haken nodig?

Leuk al deze hangers en haken en voor veel doeleinden te gebruiken.
Linterieur heeft functionele en decoratieve haken en hangers.
Bij de functionele haken kunt u denken aan de gietijzeren haken  die lekker stoer ogen en zowel buiten als binnen gebruikt kunnen worden.
De haken zijn dan eigenlijk kapstokken voor bijvoorbeeld een jas, riem, sleutels, een bosje lavendel of andere accessoires.

Decoratieve hangers zijn met name de hartjes, de houten hangers, tekstborden of welkomstborden van metaal of hout en de andere artikelen die in de shop staan.
Hangers en haken voor iedereen in romantische, stijlvolle of schattige uitvoering. In de vorm van dieren, met huisjes of tekst, noem maar op er is voor ieder wat wils.
De gietijzeren haken zijn ingekocht bij Esschert Design die staat voor traditiegetrouw vakmanschap en Nowi design. Daar kunt u met gemak een windlicht of iets anders zwaars aan hangen.
De stoffen hangers zijn altijd wel geschikt voor onder andere een kinderkamer en de hartjes omdat ze zo lief zijn en altijd wel als cadeautje gegeven kunnen worden.

Eenvoudig of sierlijk, in hout of ijzer, stof, riet of stro, je kunt het zo gek niet bedenken, genoeg variatie in de shop. Gietijzeren haken hebben bijna allemaal dezelfde kleur, dus kunt u verschillende buiten aan de muur bij elkaar hangen, voor kransen, decoratie of gereedschap.
En natuurlijk ook leuke prijzen om iemand een hanger of haak cadeau te geven. Misschien voor een dierenliefhebber of gewoon als eye catcher.
 

Tip

De keramische haken zijn ook te gebruiken voor de grote houten tekstborden.
Deze haken kunnen gewoon aan de muur bevestigd worden, bent u handig is het leuk om een stuk steigerhout aan de muur te bevestigen en daarop de keramische haken aan te brengen.
Moeite om een krans aan de deur te bevestigen? Met een simpele kranshaak aan de deur hoeft u geen nagel in de deur te slaan of met draad of touw te werken.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN