woonaccessoires linterieur
Sorteer op:
1 - 2 - 3 - 4 - Volgende

Windlicht kokkino


Voorraad: 10
 
InStock
5.95

Tealight lift


Voorraad: 10
 
InStock
6.95

Lantaarn met hart


Voorraad: 2
 
InStock
9.95

Lantaarn hamilton


Voorraad: 2
 
InStock
9.95

Theelicht van antiek hout


Voorraad: 2
 
InStock
12.95

Sfeerlicht moments


Voorraad: 1
 
InStock
9.95

Driehoek windlicht


Voorraad: 1
 
InStock
12.95

Zwart windlichtje hart


Voorraad: 1
 
InStock
4.95

Angel of care


Voorraad: 4
 
InStock
€ 12.95 nu € 8.00

Theelicht op hout


Voorraad: 2
 
InStock
4.95

Windlichtjes set schaap


Voorraad: 3
 
InStock
7.95

Set windlichtjes


Voorraad: 1
 
InStock
4.95

Stolp met bol


Voorraad: 1
 
InStock
19.95

Rode kandelaar


Voorraad: 2
 
InStock
4.95

Theelichtje huis


Voorraad: 3
 
InStock
3.95

1 - 2 - 3 - 4 - Volgende

Windlichten en kandelaars nodig?

Windlichten en kandelaars zijn echt onmisbaar.  Een leuk windlicht met een kaarsje is een echte sfeermaker zowel voor binnen als buiten huis. Kleine windlichten zorgen voor een knus en gezellige sfeer op tafel, terwijl de grotere erg leuk zijn om naast een kast te zetten of op een bijtafeltje.
Maar ook gezellig nagenieten van een zomerse avond in de tuin met een mooi windlicht of kandelaar is niet meer te missen.

Het assortiment omvat windlichten van hout en metaal met glas, kandelaars ook in hout, steen, glas of metaal. Ook het armeluiszilver geeft een super gezellig licht.
Bij het gebruik van kaarsen op kandelaars is het zeer zeker aan te raden geen goedkope kaarsen te gebruiken. Ik zeg niet dat het altijd fout gaat, maar bij de goedkopere kaarsen kan het zijn dat zij niet gelijk opbranden, maar scheef gaan branden of behoorlijk gaan druppelen, daarnaast is er vaak geen goeie verbranding waardoor de kaars maar half opgaat of bij het uitblazen een zwarte rook komt. Uitzonderingen bevestigen de regel, vandaar dat ik 100% achter de bridgewater geurkaarsen sta omdat ik weet dat deze dat zeker weten niet doen. 

Tip:

Daarbij kunt u natuurlijk onze uitgebreide geurenlijn van de bridgewater geurkaarsjes gebruiken door deze in het bijpassende glaasje in het windlicht te zetten. Daardoor houdt u het windlicht schoon en hoeft u niet het kaarsvet weg te halen dat evt achter gebleven is.
Gebruikt u grotere kaarsen voor het windlicht: leg er een blaadje aluminiumfolie onder. Het druipende kaarsvet of eventuele spetters worden hierop opgevangen en scheelt een poetsbeurtje van de ondergrond.

Een weetje:

Heeft u een geurloze kaars of geurkaars die breed genoeg is om er een wax meltje in te doen, dan moet u dat zeker proberen. Waarom? in grote woonruimtes kan de geur niet altijd overal goed doordringen, doordat het wax meltje met de kaars versmelt, krijgt de geur een boost waardoor het sterker gaat ruiken en tevens de geurtijd verlengd.

Woohoo
hart
Als welkomst cadeau ontvangt u 10% korting
op uw eerste bestelling met een minimaal bestelbedrag van 30 euro!
Geef code welkom30 in bij uw bestelling!
Bij een bestelling boven de 50 euro ontvangt u een deze leuke draagtas Hello!

Liefs Linda
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid SLUITEN