woonaccessoires linterieur
Sorteer op:
Vorige - 1 - 2 - 3 - Volgende

Faery  Tealight White


Voorraad: 5
 
InStock
4.95

Windlicht hades rvs


Voorraad: 2
 
InStock
14.95

Cilindrisch windlicht met goudstrepen


Voorraad: 1
 
InStock
14.95

Windlicht ijzer hermes


Voorraad: 2
 
InStock
14.95

Lantaarn blauw


Voorraad: 2
 
InStock
19.95

Windlicht huis


Voorraad: 1
 
InStock
14.95

Windlicht appletree


Voorraad: 1
 
InStock
14.95

Groot ijzeren hart


Voorraad: 2
 
InStock
19.95

Windlichtje met sterretjes


Voorraad: 1
 
InStock
4.95

Zwarte lantaarn met led


Voorraad: 2
 
InStock
7.95

Theelichtje met pailletjes


Voorraad: 4
 
InStock
2.95

Sierlijk glas


Voorraad: 5
 
InStock
1.95

Glaasje met krans


Voorraad: 1
 
InStock
4.95

Stolp met verlichting


Voorraad: 2
 
InStock
14.95

Rode kandelaar


Voorraad: 2
 
InStock
4.95

Vorige - 1 - 2 - 3 - Volgende

Windlichten en kandelaars nodig?

Windlichten en kandelaars zijn echt onmisbaar.  Een leuk windlicht met een kaarsje is een echte sfeermaker zowel voor binnen als buiten huis. Kleine windlichten zorgen voor een knus en gezellige sfeer op tafel, terwijl de grotere erg leuk zijn om naast een kast te zetten of op een bijtafeltje.
Maar ook gezellig nagenieten van een zomerse avond in de tuin met een mooi windlicht of kandelaar is niet meer te missen.

Het assortiment omvat windlichten van hout en metaal met glas, kandelaars ook in hout, steen, glas of metaal. Ook het armeluiszilver geeft een super gezellig licht.
Bij het gebruik van kaarsen op kandelaars is het zeer zeker aan te raden geen goedkope kaarsen te gebruiken. Ik zeg niet dat het altijd fout gaat, maar bij de goedkopere kaarsen kan het zijn dat zij niet gelijk opbranden, maar scheef gaan branden of behoorlijk gaan druppelen, daarnaast is er vaak geen goeie verbranding waardoor de kaars maar half opgaat of bij het uitblazen een zwarte rook komt. Uitzonderingen bevestigen de regel, vandaar dat ik 100% achter de bridgewater geurkaarsen sta omdat ik weet dat deze dat zeker weten niet doen. 

Tip:

Daarbij kunt u natuurlijk onze uitgebreide geurenlijn van de bridgewater geurkaarsjes gebruiken door deze in het bijpassende glaasje in het windlicht te zetten. Daardoor houdt u het windlicht schoon en hoeft u niet het kaarsvet weg te halen dat evt achter gebleven is.
Gebruikt u grotere kaarsen voor het windlicht: leg er een blaadje aluminiumfolie onder. Het druipende kaarsvet of eventuele spetters worden hierop opgevangen en scheelt een poetsbeurtje van de ondergrond.

Een weetje:

Heeft u een geurloze kaars of geurkaars die breed genoeg is om er een wax meltje in te doen, dan moet u dat zeker proberen. Waarom? in grote woonruimtes kan de geur niet altijd overal goed doordringen, doordat het wax meltje met de kaars versmelt, krijgt de geur een boost waardoor het sterker gaat ruiken en tevens de geurtijd verlengd.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN