Beelden vallen onder de term decoratieve woonaccessoires en er zijn veel variaties.

”meer”


Het beeld kan gemaakt zijn van hout, steen, polystone en bijvoorbeeld ijzer. Bij de beschrijving van het artikel wordt aangegeven of ze geschikt zijn voor buiten.
Linterieur heeft met name kleinere beelden voor het interieur en grotere voor buiten.
Ben je op zoek naar leuke beeldjes om je interieur of je tuin te verfraaien? Dan ben je hier goed.

Als je iemand een cadeau wilt geven, wordt meestal een bericht toegevoegd. Denk vooral aan Boeddha’s wanneer de persoon enigszins spiritueel is. Je zou een Boeddha moeten kopen, maar je het kan geen kwaad om deze zelf ook te kopen.
Engelen zijn altijd welkom. Deze hebben meestal een symbolische betekenis. Voor mensen die in moeilijke tijden zijn omdat ze een geliefde hebben verloren, kun je een engel geven voor kracht of sterkte te wensen. Of als het een tijdje niet goed gaat, kan een beschermengel als ondersteuning dienen.
Maar ook leuk voor de verzamelaars. Een geschenk met een betekenis zegt meestal meer dan woorden.

Wil je een beeldje kopen en voegen bij andere woonaccessoires? Kijk of het beeld bij jouw stijl past of er gewoon goed uitziet in het interieur. Hier vindt u iets dat bij u past qua stijl en smaak. Bekijk het aanbod, want er zijn voldoende variaties.
Tip ook voor de beeldjes.
Hetzelfde is hier van toepassing, maak een hoek en plaats alles in kleur, grootte en type in de kamer. Op deze manier blijft het een stil geheel. Overal dingen neerzettten kan chaotisch lijken, maar dat is geheel je eigen keuze.
Anne & Marie beeldjes
Wat is het onderwerp van Annemarie?
De oorsprong van de feeën en geesten van de natuur. Zij zijn de bewakers van de bomen en bloemen, en ze herinneren ons aan het belang en de kostbaarheid van de natuur, houd die geesten levend! ”

Gezellige kleine wezentjes in de vorm van engeltjes, feeën en elfjes.
De beeldjes zijn gemaakt van polystone.
Polystone is gemaakt van gemalen steen en gemengd met een vloeibare synthetische hars.
Dit resulteert in een gietbaar mengsel dat in een rubberen mal van de figuur wordt gegoten.
Wanneer het mengsel is uitgehard, wordt het uit de vorm verwijderd. Het beeld is gepolijst en geschuurd. Daarna wordt het met de hand geverfd, gedroogd en opnieuw gepolijst.
Het resultaat is hard en sterk en voelt als steen.

”minder”

Einde van de inhoud

Geen pagina's meer om te laden