woonaccessoires linterieur

Tekstborden

Zoekt u houten tekstborden of metalen tekstborden?
U vindt ze hier allebei!

houten tekstborden    Metalen tekstborden
 

Houten tekstborden

Zoekt u een leuk deco artikel met tekst op hout? Dan zijn houten tekstborden iets voor u.
Met een pakkende spreuk creëert u een leuke sfeer in huis. Linterieur heeft een ruim assortiment aan leuke en grappige teksten. Elk houten tekstbord is verkrijgbaar in slechts één maat.
Verschillende houten tekstborden zijn van hout of mdf. In grote en kleine maten. Een leuk cadeau voor hem of haar. Deze tekstborden zijn gemaakt om in uw woning te hangen en niet geschikt voor buiten. Wilt u ze buiten ophangen, dan graag onder een afdak zodat ze niet gaan verweren.

Tip:
Bij de grotere tekstborden van hout is het mogelijk om er een garderobe bord van te maken. De keramische haken voor deze vindt u in onze webshop hier 
De meesten houten borden komen van het merk Long Island Living (LIL),  nowi design, enkele van Clayre & Eef,  Appletree en Lavandoux.
Houten tekstborden fleuren de muur een beetje op. Door de verschillende teksten zijn deze voor elke ruimte te gebruiken. 

Metalen tekstborden

In deze webshop vindt u metalen tekstborden in verschillende maten. Van elk soort is er maar één maat. Een leuk cadeau voor hem of haar.
Sommige tekstborden zijn geprint op het metaal, anderen hebben een papieren laagje. Zorgt u ervoor dat als u deze buiten ophangt dat de papieren versie beschermt is.
Handiger is het om deze onder een afdak te hangen zodat u er langer plezier van heeft.
Het assortiment heeft verschillende afmetingen metalen borden. Vindt u het moeilijk om te kiezen? U kunt de metalen borden ook combineren door ze bij elkaar te hangen zodat u naar gelieve een vorm kunt maken. Alle metalen tekstborden zijn voorzien van een bevestiging zodat u met u deze met gemak kunt ophangen. 


 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN