Voor velen is Kerstmis en pasen een tijd van plezier, feest en opwinding!

”meer”


Wanneer Kerstmis voor de deur staat, zijn we haastig op zoek naar mooiere kerstdecoraties, om in de feeststemming te komen. Het is tijd om het thuis nog comfortabeler te maken, ik doe ook graag mee!

De kerstartikelen worden uit de dozen gehaald en het huis is rijkelijk versierd met accessoires en natuurlijk veel licht en kaarsen.
Vooral de geurkaarsen … ik ben er helemaal weg van. Ik zou liever alles samen aansteken, maar nee, ik houd mezelf in: met Kerstmis zal het kaneel zijn .. of toch de geur van appeltaart.

Bridgewater weet er altijd leuk op in te spelen. Alleen al de namen van de geurkaarsen zorgen ervoor dat je ze wilt hebben! De kaneelgeur is slechts een deel van Kerstmis geuren en er zijn er meerdere, de een pittiger of zwaarder dan de andere.

kerstversiering

Begin met een deurkrans en een vriendelijk welkom bij de voordeur. De start is gemaakt!
Als je zelf creatief bent, kun je de natuurlijke producten in je omgeving zeker in de krans verwerken en heb je een unieke krans.
Als je zelf geen krans kunt maken, kijk dan in deze rubriek.
Naast de gewone kransen vindt u ook kerstkransen en adventskransen. En kransen door mij gemaakt, natuurlijk, slechts één, zodat het uniek blijft.

De rest vormt een aanvulling op allerlei mooie kerstaccessoires op tafel, in de kast en in de kerstboom. Lichtslingers worden over spiegels of kasten gehangen, lantaarns worden uit de kast gehaald, zodat de woonkamer alleen met kaarsen wordt verlicht. woohoo …. ik kijk er naar uit!
Vul het kerstdiner aan tafel royaal met kaarsen, groene takken en de beste gerechten. En geniet ervan met mensen samen te zijn.
En zonder kerstdiner geniet je gewoon van de sfeer op de bank met een plaid, een kopje thee, heerlijke geurkaarsen en een goede film!

Decoratie ook buiten?

Ja, waarom hang je je lichten niet in je tuin rond een vogelhuisje of een boom, misschien een paar kerstballen die het slechte weer of andere decoraties kunnen weerstaan ​​en genieten van het uitzicht!

Pasen is niet alleen een christelijke feestdag, maar ook het begin van de lente en de geboorte van nieuw leven en veel konijnen, kippen en eieren.
De kerstballen worden ingeruild voor paaseieren en de kleuren rood en groen maken plaats voor de frisse tinten zoals groen, geel en pasteltinten.
Net zoals we het hebben over het kerstdiner voor Kerstmis, praten we over de paasbrunch.
Dan komen we meteen een rijk gevulde tafel tegen met veel felle kleuren en gekookte eieren.
Natuurlijk is er ook de beroemde paastak, die we rijkelijk kunnen versieren.

Tip

Doe een paar kleurrijke eieren met verschillende decoraties in een pot, eenvoudig en niet rommelig.
Als je niet geïnspireerd bent om de paastak te versieren, kijk dan naar de kleine accessoires in deze rubriek. Het zal zeker iets voor u zijn. Wil je het makkelijker? Hang vervolgens een paaskrans op en plaats enkele paasdecoraties of gebruik gewoon een lint in de kleuren van Pasen door het rond een vaas of lantaarn te binden.

Eieren verven op een ouderwetse en eenvoudige manier?

Eieren verven op een ouderwetse en eenvoudige manier?
Neem de bruine schil van de ui en kook deze met de eieren. Het resultaat: een reeks roodbruine kleuren.
Geen zoektocht naar de juiste kleuren, alleen wat er in de keuken beschikbaar is, en uien zijn er altijd.
Als je meer decoratie voor het ei wilt, kun je dit doen met groene bladeren of bloemen, kruiden of gewoon een plant. Knip het voetgedeelte van een panty af en voeg het groen samen met het ei toe. Zorg ervoor dat het groen tegen het ei wordt gedrukt. Na het koken langzaam uitlekken en de eieren laten afkoelen. Verwijder panty met de groene en voila … een versierd ei!

”minder”

Einde van de inhoud

Geen pagina's meer om te laden