Heeft u hangers en haken nodig?
Leuk om al deze hangers en haken voor vele doeleinden te gebruiken.

”meer”


Linterieur heeft functionele en decoratieve haken en hangers.
De functionele haken worden geleverd met gietijzeren haken die er cool uitzien en zowel buiten als binnen kunnen worden gebruikt.
De haken zijn voor een jas, een riem, sleutels, een boeket lavendel of andere accessoires.
Decoratieve hangers zijn vooral de harten, de houten hangers of welkomstborden van metaal of hout en de andere items in de winkel.
Hanger en haak voor iedereen in een romantische, stijlvolle of schattige versie. In de vorm van dieren, met huizen of teksten, er is voor elk wat wils.
De gietijzeren haken zijn veelal van Esschert Design, dat staat voor traditioneel vakmanschap en Nowi-Design. Je kunt er gemakkelijk een lantaarn of iets anders zwaar aan hangen.
De stoffen hangers zijn geschikt voor een kinderkamer en de harten omdat ze zo schattig zijn en als cadeau kunnen worden gegeven.
Eenvoudig of elegant, in hout of ijzer, stof, riet of stro, je kunt het je niet voorstellen, genoeg variatie.

Gietijzeren haken hebben bijna allemaal dezelfde kleur, dus je kunt verschillende bij elkaar hangen aan de muur voor kransen, decoraties of gereedschap.
En natuurlijk leuke prijzen om iemand een hanger of een haak te geven. Misschien voor een dierenliefhebber of gewoon als blikvanger.
Tip
De keramische haken kunnen ook worden gebruikt voor de grote houten tekstborden.
Deze haken kunnen eenvoudig aan de muur worden bevestigd. Als je bekwaam bent, kun je een stuk steiger aan de muur bevestigen en de keramische haken eraan bevestigen.
Heb je problemen om een krans aan de deur te bevestigen? Met een eenvoudige kranshaak op de deur hoef je niet op de spijker te slaan of met draad of touw te werken.

”minder”

Einde van de inhoud

Geen pagina's meer om te laden