Windlichten en kandelaars nodig?

”meer”


Deze zijn echt onmisbaar. Een mooie lantaarn met een kaars is een echte sfeermaker voor zowel binnen als buiten het huis. Kleine windlichten zorgen voor een gezellige sfeer op de tafel. De grotere zijn erg leuk om naast een kast of op een bijzettafeltje te plaatsen.
Maar u kunt ook genieten van een zomeravond in de tuin met een mooi windlicht of kandelaar. Het assortiment omvat windlichten van hout en metaal met glas, kandelaars ook in hout, steen, glas of metaal. De armeluis zilver geeft ook een super gezellig licht.
Bij het gebruik van kaarsen op kandelaars is het zeker aan te raden om geen goedkope kaarsen te gebruiken. Ik zeg niet dat het altijd misgaat, maar met de goedkopere kaarsen is het mogelijk dat ze niet helemaal opbranden. Deze gaan meestal scheef hangen of druppelen. Ook is er vaak geen goede verbranding, wat betekent dat de kaars pas halverwege stopt en met een zwarte rook uitgaat. Uitzonderingen bevestigen de regel, daarom sta ik 100% achter de geurkaarsen van bridgewater.
Tip:
Je kunt de geurlijn van de bridgewater geurkaarsen gebruiken door deze in het bijpassende glaasje te plaatsen. Hierdoor loopt de kaars niet uit en heeft het een lange brandduur.
Als u grotere kaarsen voor de lantaarn gebruikt: leg er een vel aluminiumfolie onder. De druppelende kaars was of spatten worden erop verzameld en bespaart een reiniging van het oppervlak.
Een feit:
Heb je een geurloze kaars of een geurkaars die breed genoeg is om er een wax in te doen smelten, dan moet je het zeker proberen. Waarom? in grote woonkamers kan de geur niet overal goed doordringen, omdat de wax smelt met de kaars, krijgt de geur een boost, waardoor deze sterker ruikt en ook de geurtijd verlengt.

”minder”

Einde van de inhoud

Geen pagina's meer om te laden