In verschillende maten en uitvoeringen. Het materiaal is gemaakt van hout of MDF (geperst hout). De borden moeten onder een afdak worden gehangen als u ze buiten wilt hangen om verwering te voorkomen! Dit geldt ook voor enkele metaalborden.

”meer”

Ben je op zoek naar een leuk deco-artikel met tekst? Dan zijn er metaalborden voor jou.
Met een goede spreuk creëer je thuis een leuke sfeer. Dit toont je eigen stijl of verwijzing naar iets dat je leuk vindt. Zo eenvoudig zijn als thuis zijn laat zien wat u belangrijk vindt. Of bijvoorbeeld een gezegde als een glimlach kost niets, maar geeft veel om je op weg te helpen met extra motivatie. Ook andere teksten die inspirerend kunnen zijn.
In de webshop vindt je metaalborden in verschillende maten.
Een leuk cadeau voor hem of haar. Sommige teksten zijn op metaal gedrukt, andere hebben een laag papier.
Zorg ervoor dat de papieren versie is beveiligd wanneer u deze buiten hangt. Het is beter om het onder een afdak te hangen, zodat je er langer van kunt genieten.
Is het moeilijk om te beslissen? Je kunt de metalen platen ook combineren door ze naast elkaar te hangen, zodat je een vorm kunt maken als dat nodig is. Alle metaalborden hebben een ophangsysteem zodat je ze gemakkelijk kunt ophangen.

Linterieur heeft een grote selectie grappige teksten, voornamelijk met Engelse teksten en ook seizoensgebonden of ruimtelijk. Met andere woorden, mooie teksten voor een werkruimte, een ontvangstruimte of een hal of bij de voordeur, in de keuken, met Kerstmis, enz. Voor velen zijn huisdieren een belangrijk familielid, dus ook grappige spreuken over honden en katten.
Tip:
Tekstborden hoeven niet altijd te worden opgehangen, leun ze tegen de wand van een kast of tafel. Zet het gewoon op de vloer tegen de muur met een mooie kandelaar of een krans. Op deze manier kunt u deze eenvoudig verplaatsen. Het is ook leuk om meerdere tekstborden bij elkaar te hangen. Schik het een beetje kleur of grootte zodat het er heel uitziet.

”minder”