Naast de geur geeft de kaars ook een gezellig gevoel, maar het kan je ook gelukkig maken. Geuren kunnen u onbewust terugbrengen naar een herinnering aan het verleden en u een geweldig gevoel geven. Er is een direct verband tussen geur en het emotionele deel in je hersenen en daarom kan een geur je heel gelukkig maken. Bijvoorbeeld gebakken brood of vers gesneden bloemen.

”meer”

Welke geur roept welke emotie op?

Kalmerende geuren: lavendel, kamille, vanille, pepermunt, tijm en sinaasappel, maar vanille geeft ook een warm en veilig gevoel.
Citrus: een gelukkig gevoel
Bloemen: een kalm, positief en romantisch gevoel.

Geuren die een gezellig, gezellig en gevoel van saamhorigheid geven zijn: koffie, brood, kruiden en versgebakken koekjes
Fruit: energiek, stimulerend gevoel
Hout: geeft een kalm en ontspannen gevoel
Jasmijn: een ontspannen en rustgevend gevoel
Kaneel: een warm, ontspannen gevoel
Mint: een verfrissend gevoel.

En nog meer … een geur kan je ruimte maken of breken. Een verfijnde verklaring, maar waar. Als je ergens komt en het ruikt niet lekker, zul je geen tweede keer op bezoek gaan. Een kamer die heerlijk ruikt zal vaker worden bezocht omdat dit weer een gevoelskwestie is, je zult je daar goed voelen.
Bovendien is het vaak het geval dat mensen hun eigen geur niet meer zo goed ruiken, dat komt gewoon omdat de geur zo in de hersenen wordt opgeslagen dat ze eraan gewend zijn. De eenvoudige tip is om de geuren te variëren. Bijvoorbeeld door frisse, bloemige geuren te gebruiken in de lente of zomer en de geur van kaneel in de winter.

Welke geuren en in welke vorm zijn ze hier te koop?

Geuren in de vorm van geurolie, wax smelt, wax bars, geurkaarsen en reed diffusers.
De soorten geuren variëren van fris tot zwaar zoet. Bij bridgewater vindt u een lijst met alle geuren van Bridgewater.
Houd je van kaneel, fruitig, fris, zacht zoet, zwaar zoet, bloemig, houtachtig of de vertrouwde kerstgeur? Ze worden daar allemaal vermeld.
In deze sectie spreekt de geur voor zich, zoals koffie, kaneel, sinaasappel, vanille of lavendel.

”minder”