woonaccessoires linterieur

Zepen

Sorteer op:
 
Zeep sweet home


Voorraad: 8
 
InStock
4.95

Zeep einfach zum knuddeln


Voorraad: 7
 
InStock
4.95

Gastenzeepje dalan derma cream


Voorraad: 25
 
InStock
0.30

Zeep met ezelinnenmelk


Voorraad: 11
 
InStock
2.50

Grand mère savon


Voorraad: 7
 
InStock
6.95

Savon de marseille zeep


Voorraad: 12
 
InStock
2.50

Braxton Interiors zeep


Voorraad: 3
 
InStock
2.95

Zeep mooie wintertijd


Voorraad: 8
 
InStock
4.95

Zeep wintergroet


Voorraad: 8
 
InStock
4.95

Zeep dromen


Voorraad: 8
 
InStock
4.95

Zeep Ein schöner Moment


Voorraad: 8
 
InStock
4.95

Zeep IJzerkruid


Voorraad: 8
 
InStock
4.95

Zeep Schneerose


Voorraad: 8
 
InStock
4.95

Savon de marseille blok


Voorraad: 10
 
InStock
3.25

 

Zepen op natuurlijke basis nodig?

De meeste zepen belanden in een zeepbakje of tussen de kleding, maar de grand mère savon kunt u leuk als decoratie ophangen. Dit zijn bijvoorbeeld de Grand mère savon zepen, vrij vertaald grootmoeders zeep.

Uitleg en historie Marseille zeep:

Aleppo- of olijfoliezeep is een 100% natuurlijke en plantaardige zeep en bestaat uit 72 % olijfolie. De zeep is zacht voor gevoelige huid. Ook een beschadigde of geïnfecteerde huid heeft baat bij deze zeep. De huid wordt soepel en zacht. De originele franse zepen zijn van Marseille, als je naar de grondstoffen kijkt, een uiterst simpel product. Plantaardige olie wordt verhit met zouten, waardoor het verandert in zeep, het verzepingsproces. Hierbij wordt niets anders toegevoegd. Daardoor kan deze zeep dagelijks gebruikt worden zonder dat de huis uitdroogt. Tevens is deze bacteriedodend en bestaat er geen kans op allergie. Ook ontsmet het kleine wondjes. De marseillezeep bevat veel vitamine E, waardoor klachten zoals psoriasis, eczeem of andere huiidallergiën kunnen verminderen. De zeep is hypoallergeen. Standaard worden 2 varianten gemaakt, namelijk olijfoliezeep of palmoliezeep. In de vormen van blokken (circa 300 gram) vlokken (geraspte marseillezeep geschikt voor het wassen van kleding) of plakken zoals de grand mère zeep. De zepen zijn niet gerelateerd aan een merk maar aan de herkomst, namelijk een bepaalde streek (Marseille en omstreken) gecombineerd met het gebruik van bepaalde grondstoffen, die terug te voeren is naar de 17e eeuw. Destijds werd wettelijk vastgelegd hoe de marseillezeep moest worden gemaakt. Daarmee zijn de oorsprong van de ingrediënten en kwaliteit van de zeep gegarandeerd.
Grand mère zepen:
De plakken verschillen per stuk omdat deze in houten mallen worden gegoten en vervolgens 48 uur worden gedroogd. Bij het droogproces verliest de zeep ongeveer 10% van zijn gewicht en heeft de neiging te buigen, waardoor elke plak uniek is. De grand mère zepen die men in de shop vindt zijn olijfolie of palmolie.


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN